Kälviän Autohuolto Oy

Tuuli­lasin vaihto

Soita meille ja varaa aika tuulilasin vaihtoon. 

Tuulilasin vaihto Kälviä

Tuulilasin vaihto kaikkiin merkkeihin nopeasti ja takuulla. Kälviän Autohuollon ammattilaiset vaihtavat vanhan tuulilasin nopeasti uuteen.

Onko tuulilasissa vaurioita?

Tuulilasit vaurioituvat yleensä liiken­teessä muiden autojen lennättämien kivien johdosta. Tuuli­lasiin tulee yleensä särö, halkeama tai se menee jopa kokonaan rikki. Tuulilasi pitää vaihtaa, jos se on kuljettajan näkökentän alueella, tai jos vaurio on mittava.

Käytämme ajoneuvo­lasien vaihdoissa ja asennuk­sissa laadukkaita varaosia.

Ota yhteyttä »

Kauanko tuulilasin vaihto kestää?

Tuulilasin vaihto ei vie kauaa aikaa. Pääset yleensä parissa tunnissa takaisin liikenteeseen. Soita ja sovi aika lasin­vaihdolle.

Vinkkejä tuuli­lasia koskien

Tutki ilmennyt vaurio välit­tömästi ja tarkasta myös lasin tummat reunat. Rikkinäiseen tuulilasiin ei saisi puhaltaa kuumaa ilmaa, sillä lämpö voi suurentaa vaurion nopeasti. Hoitamat­tomana pienikin vaurio muodostuu usein suureksi halkeamaksi, joten älä turhaan odota tuulilasin vaihtoa, vaan soita meille heti ja varaa aika tuulilasin vaihtoon.

Ota yhteyttä »

Ajoneuvosi parhaaksi

Olemme erinomainen kumppani, kun etsit ammattilaista huoltamaan autoasi. Asiakaspalvelumme on aina henkilö­kohtaisella tasolla, eikä työn laadusta tingitä. Tämän lisäksi pystymme tarjoamaan räätälöidyt ja kustannus­tehokkaat ratkaisut nopeallakin aikataululla.

Yrityksemme on osa Autoasi Korjaamo -ketjua. Tervetuloa täyden palvelun auto­korjaamon asiakkaaksi!