Kälviän Autohuolto Oy

Jakohihnan vaihto

Soita meille ja varaa aika jakohihnan vaihtoon. 

Jakohihnan vaihto Kälviä

Jakohihnan vaihto eli jakopääremontti tulee ajankohtaiseksi yleensä silloin, kun autolla on ajoa takana noin 90 - 200 tkm. Kukin autonvalmistaja on määritellyt jakohihnalle kestoiän, jonka autonomistaja voi tarkistaa autonsa ohjekirjasta ja varata hihnan vaihtoajan sen mukaan. Jakopääremonttia ei kuitenkaan kannata jäädä odottelemaan aivan viime tinkaan, sillä rikki mennessään se voi aiheuttaa mittavan moottoriremontin, joka tulee kukkarollekin kalliiksi. 

Meille Kälviän Autohuoltoon Kumpulantielle voit tuoda autosi kokeneen ammattilaisen tekemään jakohihnan vaihtoon. Huom! Jos autossasi on jakohihnan sijaan jakoketju, se harvoin tarvitsee vaihtoa. Ketjukin saattaa silti kulua tai venyä, mikä merkitsee sekin huollon tarvetta. 

Varaathan ajan aina etukäteen jakopääremonttia varten! Muista hyödyntää myös muut autokorjaamomme palvelut tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä »

Mitä kaikkea vaihdetaan, entä mitä jakohihnan vaihto maksaa?

Jakopään huolto sisältää hihnan, rullien ja kiristimien vaihdon sekä tarvittaessa vesipumpun vaihdon. Vaihdamme sen minkä pitää turvallisen ajosi takaamiseksi. Jakohihnan vaihdon hinta on noin 250 - 500 euroa, voit kysyä hintaa oman autosi kohdalla, ja meillä paikan päällä selviää, mitä työ lopulta tarkalleen ottaen maksaa.

Varaa meille aika ottamalla yhteyttä, hihnan vaihtoon saattaa olla jonoa, joten tee ajanvaraus hyvissä ajoin. 

Ota yhteyttä »

Ajoneuvosi parhaaksi

Olemme erinomainen kumppani, kun etsit ammattilaista huoltamaan autoasi. Asiakaspalvelumme on aina henkilö­kohtaisella tasolla, eikä työn laadusta tingitä. Tämän lisäksi pystymme tarjoamaan räätälöidyt ja kustannus­tehokkaat ratkaisut nopeallakin aikataululla.

Yrityksemme on osa Autoasi Korjaamo -ketjua. Tervetuloa täyden palvelun auto­korjaamon asiakkaaksi!