Kälviän Autohuolto Oy

Määrä­aikais­huollot

Autojen määräaikais­huollot merkkiin katsomatta. Kauttamme saat kaikkien merkkien huolto-ohjelman mukaiset huollot ja tarvittavat merkinnät huoltokirjaan. Ota yhteyttä ja varaa huolto.

Tervetuloa!

Määrä­aikais­huollot Kälviä ja Kokkola

Autojen määräaikais­huollot tehdään meillä merkkiin katsomatta. Auto kannattaa tuoda määrä­aikais­huoltoon yleensä siinä vaiheessa, kun auto on kaksi vuotta vanha, tai sillä on ajettu 40 000 kilometriä. Luvut saattavat vaihdella merkistä riippuen.

Määräaikais­huolloissa vaihdetaan moottori­öljy, öljysuodatin ja raitisilma­suodatin. Käymme läpi valmistajan ilmoittaman listan ja kerromme etukäteen, mikäli autoon olisi hyvä tehdä suurempia korjaustöitä.

Kauttamme sähköautojen kattavat huoltopalvelut. Olemme osa e-expert huoltoketjua.

Määräaikais­huollosta annetaan asiakkaalle virheraportti, jonka lisäksi autolle tehdään tarvittavat korjaus­toimenpiteet.

Ota yhteyttä »

Tuo autosi ajoissa huoltoon

Määrä­aikaishuolto-ohjelmasta kannattaa pitää kiinni. Huollattamalla autosi säännöl­lisesti vältät mahdolliset suuremmat remontit, joita jo katkennut jakopäähihna voi aiheuttaa moottori­rikon muodossa.

Kysy meiltä kustannus­tehokas tarjous. Ketterän kokomme johdosta pystymme tarjoamaan sinulle henkilö­kohtaista palvelua järkevällä hinnalla isoihin taloihin verrattuna.

Ota yhteyttä

Ajoneuvosi parhaaksi

Olemme erinomainen kumppani, kun etsit ammattilaista huoltamaan autoasi. Asiakaspalvelumme on aina henkilö­kohtaisella tasolla, eikä työn laadusta tingitä. Tämän lisäksi pystymme tarjoamaan räätälöidyt ja kustannus­tehokkaat ratkaisut nopeallakin aikataululla.

Yrityksemme on osa Autoasi Korjaamo -ketjua. Tervetuloa täyden palvelun auto­korjaamon asiakkaaksi!